Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemény

Cikkek

Ellenszélben ...

Miért találja veszélyesnek a hatalom önmagára nézve azt, ha a gyermekeket és családokat ért joghátrányokat nyilvánosságra hozza bárki, és ezeket a híreket terjeszti is? 

 
2017.06.22 | Menüpont: Vélemény

A család fogalmának értelmezése a politikában

Jól megfigyelhető a politikai kommunikációban – pártoktól függetlenül -, hogy amikor már végképp nincs mit mondaniuk, akkor Joker-témaként előrángatják a családokat.

 
2017.06.19 | Menüpont: Vélemény

Életmag

Egyszer csak megszólalt egy Hang, ami mintha valami időtlen távolságból, s mégis egyidejűleg benne, a lelke legmélyén hangzott volna. Nem is szavakat hallott, ám mégis tudta mit kell tennie. Belül egy kellemes, furcsa melegséget érzett.

 
2017.06.13 | Menüpont: Vélemény

Kik ölik meg gyermekeink jövőjét?

A tegnapi napon Áder aláírta a Taigetosz-törvényt. Még fel sem ocsúdhattunk ebből a sokkból, máris itt a következő: egy hidegburkolóról derült ki, hogy ő a kormány legfőbb oktatáspolitikai tanácsadója.

 
2017.06.10 | Menüpont: Vélemény

Az utolsó szög a civil társadalom koporsójában

A javaslat a magyar civil társadalom ellen folyó támadássorozat befejező aktusa. Azáltal, hogy a civil szervezeteket a “külföldről támogatott” kifejezéssel bélyegzi meg, a kormányzat nem tesz mást, mint hitelteleníti a szervezetek munkáját és ellenük hangolja az embereket. 

 
2017.06.08 | Menüpont: Vélemény

Ha a te gyermeked volna érintett, most mit tennél?

Áder János TE is szülőtársunk vagy, ha ne adj Isten majd egyszer az unokádat mindez érinteni fogja, mit fogsz neki mondani?

 
2017.06.07 | Menüpont: Vélemény

A vizsgáknak, vagy az életnek tanulnak-e az iskolákban?

A tantervek, tankönyvek szabványosítása mind abba az irányba hat, hogy a pedagógusi hivatás gyakorlói a kezdeti lelkesedésüket feláldozzák a tananyagleadás oltárán.

 
2017.06.06 | Menüpont: Vélemény

Ha nincs elég segítség, ne vegyük már el a protézist!

Úgy érzem kicsit jobban ki fell fejtenem, milyen az, ha valakinek képesség hiánya van, azaz diszes. Mivel nem látható (ahogy az autizmus sem) sokan nem tudnak ezzel mit kezdeni. Van egy jó hasonlatom erre.

 
2017.06.06 | Menüpont: Vélemény

A jegybank a banki kartell zászlóshajója

Ha az ország érdekét nézem, akkor úgy vélem, hogy a bankfelügyeletnek ténylegesen a pénzhasználati jogot kellene biztosítani annak feltételeivel a gazdaság tényleges, végső szereplőinek (-is legalább), a banki tisztességtelen kartell további térfoglalását pedig le kellene fékezni.

 
2017.05.29 | Menüpont: Vélemény

Kenjük be sárral, oszt jó napot! ....

A miniszterelnök szerint "ahol két gyerek elfér, ott elfér egy harmadik, jut hely negyediknek is, a bátrabbaknál ötödiknek is."

 
2017.05.25 | Menüpont: Vélemény


 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 13
Összes: 1788351
30 nap: 32843
24 óra: 787