Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valós történetet ismertetett, a Házelnök rendre utasította - videóval

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő felszólalt a Magyar Országgyűlés költségvetésről szóló vitájában. Jogerős büntetőbírósági ítéletekből vett idézetekkel támasztotta alá annak szükségességét, hogy a gyermekvédelmi rendszerre vonatkozó költségvetési tételt alaposan meg kell emelni, a jelenleg 80.000 forintot kereső családgondozók és gyermekvédelmi szakemberek fizetését fel kell emelni.

A gyermekek bántalmazásáról, elhanyagolásáról, velük szembeni nemi erőszakról szóló valós történetek ismertetése során a Házelnök rendreutasította Morvait azzal, hogy "ilyen szavak nem hangozhatnak el a Magyar Parlamentben". Az "illetlen szavak" egyébként szülők szájából hangzottak el, lelki bántalmazás során, gyermekükkel szemben.

Morvai Krisztina közölte, hogy a figyelmeztetést tudomásul veszi, de képviselőtársait emlékeztette arra, hogy a bántalmazott gyermekek nincsenek abban a helyzetben, hogy hasonlóképpen helyreutasítsák és leállítsák az őket durván megbántó, lelküket tönkretevő bántalmazóikat.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 14
Összes: 1805294
30 nap: 21222
24 óra: 806