Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha a TV2 követi el, a cselekmény nem bűncselekmény

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője a hét elején a Médiatanácshoz fordult a TV2-n sugárzott Éden Hotel című műsorban megtörtént szexuális kényszerítés és annak következmények nélkül maradása miatt. Az azóta eltelt időben a TV2 először tagadta az erőszak megtörténtét, majd később hibáját elismerve két munkatársát írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

Eközben a sajtóban megjelent információk szerint a szexuális kényszerítés áldozata "a belső vizsgálat miatt nem beszélhet az erőszakról". Hallgat a történtekben érintett férfi játékos is, aki akár még a végső győztese is lehet a valóságshownak.  Ha ez megtörténne, a műsor szereplői és a TV2 munkatársai éppen ugyanazokat a forgatókönyveket valósítanák meg, amelyek ma minden ötödik magyar család életében zajlanak.
 

Elfogadhatatlannak, az erőszaktevővel való cinkosságnak és káros társadalmi üzenetnek tartjuk, hogy bűntető törvénykönyvbe ütköző cselekedet, továbbá az ahhoz való asszisztálás semmilyen komoly következménnyel nem jár a TV2-nél.

Az, ahogyan a műsor felvétele után hónapokkal az áldozat az, akit hallgatásra kérnek a vele szemben elkövetett erőszak kapcsán, pontosan mutatja, mennyire őszinte a TV2 bocsánatkérése. Valódi következményekre, a felelősség vállalására szólítjuk fel a csatornát.

OS

Még több:

Párkapcsolati erőszak retorzió nélküli megtételére buzdít a TV2 - Katt ide

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 12
Összes: 1804501
30 nap: 21391
24 óra: 605