Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Embernek maradni ...

koccintas.jpgEmbernek maradni - NAP Emlékérem 2017. díjjal azokat a nőket, asszonyokat jutalmazzák Magyarországon, akik önzetlenül tesznek a társadalmunk elesettjeiért. A NAP Emlékérem díjat nyolc éve hozta létre a Nők a Pályán egyesület és a Mi Nők Országos Szervezet.

A díjazottak névsora ide kattintva olvasható.

„Minden tiszteletem azoké, akik másokért is dolgoztak, dolgoznak és fáradoznak együtt és egymásért, egy sokkal emberségesebb világért. Hálás köszönetemet fejezem ki azoknak, akik a NAP Emlékérem díjat alapították és odaítélték a díjazottaknak.

Őszinte elismerésem a többi díjazottnak is!

Vannak közöttük, akiket személyesen is van szerencsém ismerni, és örömmel tölt el, hogy ők is az emberségért és az egymás iránti felelősség szellemében dolgoznak rendületlenül!

Köszönetem Mindenkinek: a gyermekjogvédőknek, a devizahitelesek érdekképviselőinek, az anya és emberjogvédőknek, a betegjogvédőknek, az egészségügyért, az oktatás ügyéért kiállóknak, a rokkantak és fogyatékkal élők érdekvédőinek, az idős emberekért és nyugdíjasokért, a nehéz szociális helyzetben lévőkért, a hajléktalanokért kiállóknak, az alkotmányos jogok védelmezőinek és az összefogás szellemében, a demokratikus eszmékért kiállóknak!

Ők azok a civilek, akik felismerték az összefogás fontosságát, hogy ebben az országban mennyire fontos lenne a saját jövőnk érdekében egymásért is tenni, akár fiatalok vagyunk, akár idősek!

Figyeljünk oda és vigyázzunk egymásra, mert ez nem kerül semmibe! Egymás nélkül nincs jövőnk.” – nyilatkozta Demeter Éva, aki a díjat a rokkantak, fogyatékkal élők jogaiért végzett önzetlen, kimagasló társadalmi munkájáért vehette át.

 
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 12
Összes: 1788349
30 nap: 32846
24 óra: 786