Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fidesz a nemi erőszakra szavazott

vadai-agnes---sztarklikk.jpgA kormány leszavazta a gyermekek védelmére tervezett vizsgálóbizottságot.

A DK vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a versenysportban előforduló bántalmazások és szexuális bűncselekmények kivizsgálására. A Fidesz – ahogy már a kezdeményezés bejelentésekor – most is az erőszaktevők oldalára állt, még csak tárgysorozatba sem véve a fiatalok védelmére szánt vizsgálóbizottság ötletét.

Alig halkult el a Kiss László körüli botrány, sorra derülnek ki olyan szexuális bűncselekmények, amelyeket a versenysportban követtek el. Csak az elmúlt napokban derült ki kajakedzőről és újabb úszóedzőről is, hogy fiatal gyermekeket molesztálhattak, a borzalmas ügyek mégsem kerültek évekig-évtizedekig napvilágra.

A Demokratikus Koalíció gyomorforgatónak tartja, hogy az Orbán-kormány már nem csak szavakban, hanem tettekben is kiáll a gyermekek ellen csoportos nemi erőszakot, molesztálást és bántalmazást elkövetők mellett.

A DK minden eszközt fel fog használni, hogy a versenysportban részt vevő fiatalok és gyermekek védelme megoldódjon.

A DK szerint nincs olyan eredmény, amely jóvátenné gyermekek lelki megnyomorítását, nincs olyan érem, amely szexuális bűncselekményeket tudna igazolni. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar kormány saját kezűleg tesz róla, hogy soha ne derülhessenek ki a versenysportban elkövetett szexuális bűncselekmények.

Vadai Ágnes, Alelnök - OS

Fotó: Sztárklikk

 
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 8
Összes: 1806431
30 nap: 20704
24 óra: 577