Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elérhetőség

A Tabunyitogató Facebook oldala - katt ide

Mail elérhetőség: tabunyitogato@gmail.com 

Telefon: 06-30/247-08-13

 

Szerzői jogok:

A Tabunyitogató - családok érdekvédelmi magazinja nemcsak saját híreket, és véleményeket tartalmaz, hanem a médiában megjelent, gyermek- és családjogi hírek gyűjtőoldala is, így felhívjuk a figyelmet a Tabunyitogatón szereplő hírek utánközlésének folyamatára.

Az átvett cikkek aláírásaként minden esetben szerepel a szerző neve, illetve, ha az elsődleges közlés helyén nincs feltüntetve szerző neve, akkor a portál megnevezése, ahonnan a hír származik. Amennyiben a cikk aláírásaként szereplő szerző, illetve portál megnevezésére kattint az olvasó, egy felugró, új ablakban magán az elsődleges közlés helyén található, cikket olvashatják, az eredeti megjelenési formában.

Amennyiben a cikk aláírása esetében az "OS" megjelölés szerepel, azok a hírek mind az OS-MTI sajtóközponttól érkezett híradásokat mutatják. Fontos felhívnunk a figyelmet arra: az ezzel a megjelöléssel közzétett híranyagok javítására nincs lehetőségünk, azok minden esetben a sajtóközleményt kiadó személy, szervezet, párt saját álláspontját, véleményét tartalmazzák, melyet a Magyar Távirati Irodához (MTI) juttattak el a közlemény kiadói.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ha olvasói észrevétel érkezik az OS-megjelölésű hírek igazság- és valóságtartalmával kapcsolatosan portálunkhoz, úgy, az észrevételeket a közlemény alatt, kiemelten közzétesszük, a hiteles tájékoztatás jegyében.

Az aláírás nélküli írások, gondolatok a Tabunyitogató saját szerzői termékei. Amennyiben ezeket az írásokat utánközlésre alkalmasnak találják, úgy kérjük, forrásként a Tabunyitogató - Családok érdekvédelmi magazinja megjelölést alkalmazni szíveskedjenek. Az eredeti közlés helyére mutató linket csak megköszönni tudjuk, de az utánközlésnek nem feltétele.

A Tabunyitogató promóját Dalavits Tünde készítette el:

Adományok:

Portálunk az adománygyűjtésekről hírt ad, és a portálhoz érkező felajánlókat összeközvetíti az adományokat gyűjtő híreket kiadó civil szervezettel. Portálunk a civil szervezetek számára érkező adományok begyűjtésében, fogadásában, illetve azok továbbításában – jogkör és anyagi lehetőség hiányában – részt venni nem tud.

 

 

 

 

 

 

 
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 12
Összes: 1788357
30 nap: 32829
24 óra: 784