Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi ünnepség után halálra verte testvérét

bergyilkos-array.jpgHalált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 16 éves fiú ellen, aki egy családi ünnepség után a nyílt utcán halálra verte a bátyját – tájékoztatta a vádhatóság kedden az MTI-t.

Négyessyné Bodó Marianna elmondta: a fiatalkorú vádlott 2016. szeptember 24-én este Jánoshalmán a rokonai és ismerősei körében unokahúga születésnapját ünnepelte. Később a leittasodott bátyja a ház konyhájában dulakodni kezdett a szintén részeg sógorával, akit – miután az a földre került – többször meg is rugdosott. Emiatt az ugyancsak ittas vádlott felelősségre vonta a 27 éves férfit.

Szóváltásukat követően a fiú egy az udvarról behozott bottal arcon ütötte bátyját, aki vérző orral elindult a városközpont felé. A feldühödött vádlott azonban utána ment, és egy romos épület ablakkeretéből kilincsestől kitört léccel hátulról nagy erővel fejen ütötte. A bátyja elvesztette az eszméletét. A fiú addig verte testvére fejét két kézzel a léccel, amíg az darabokra nem tört, majd elmenekült.

Az életveszélyes állapotba került sértettet megműtötték, de a folyamatosan kómában lévő férfi két és fél hónap múlva belehalt koponyasérüléseibe. A fiatal ellen halált okozó testi sértés a vád. A fiú korábban többször volt már büntetve, és a vádbeli időszakban öt büntetőügy folyt ellene.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

MTI

Fotó: Array

 
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 11
Összes: 1804500
30 nap: 21391
24 óra: 604