Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családon belüli erőszak

Cikkek

Megtörtént - 15 évesen szült gyermeket nevelőapjától

A lány és nevelőapja a tanyán dolgozott, majd a lány lefeküdt aludni. Arra ébredt, hogy nevelőapja a mellét simogatja. Sikítani akart, de a férfi befogta a száját, lemeztelenítette és megerőszakolta, majd megfenyegette: baj lesz, ha bárkinek beszél a történtekről. A lány ekkor esett teherbe. A kisfiú megszületése után F. István rávette nevelt lányát, hazudja azt, hogy egy azóta halálos motorbalesetet szenvedett fiú a gyermek apja. A nevelőapa tavaly júliusban ismét a tanyán, majd decemberben a Tápai utcai házban újfent megerőszakolta nevelt lányát, és mindkétszer megfenyegette: ne beszéljen a történtekről. 

 
2015.03.23 | Menüpont: Családon belüli erőszak | Hozzászólások: 0

A szememnek, vagy a fülemnek higgyek?

Minden családban előfordulnak háztartási balesetek. Van, akiknél gyakrabban, mint a sokévi átlag. Ezek nyomait jól látjuk, és gyanítjuk, hogy ez már más, több is lehet. Az áldozattól azonban nem ezt halljuk. A szemünknek, vagy a fülünknek higgyünk-e ezekben az esetekben?

A háztartási baleseteket elszenvedők általában és többségében nők. Az ő TAJ számukat a baleseti sebészet és a sürgősségi betegellátó osztály munkatársai már kívülről ismerik, általában egy-két hetente történik velük „baleset” az otthonukban. Eleinte. ...

 
2015.03.18 | Menüpont: Családon belüli erőszak | Hozzászólások: 0


 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 15
Összes: 1807448
30 nap: 20747
24 óra: 719