Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtörtént - Terhes feleségének segített, elítélték

Közokirat hamisítást követett el az a férfi, aki egy percre kiszállt autójából, hogy terhes felesének segítsen a csomagok kihordásában, ám közben az autóban hagyta mozgássérült gyermekük parkoló kártyáját. A gyerek nem volt az autóban.

Megrovásban részesítette a bíróság azt a budapesti férfit, aki tavaly nyáron egy percre elhagyta autóját, a mozgássérült gyermeke nevére kiállított parkoló kártyát viszont az autóban hagyta. A férfi szerint ő nem parkolt, csupán megállt a házuk előtt és felesége elé sietett, aki csomagokkal jött a liftből, hogy együtt folytassák útjukat. Ám éppen az ominózus egy perc alatt ért a helyszínre egy rendőrjárőr. A rendőrök bevitték a férfit a kapitányságra, hogy – mint előtte elmondták – a térfigyelő kamerák segítségével tisztázzák, mennyi ideig állt az autó.

A kapitányságon azonban rabosították a férfit, meztelenre vetkőztették, testnyílásait átvizsgálták és órákra egy cellába zárták. Közben terhes felesége állva várakozott, széket nem adtak neki.

A rendőrség végül megállapította, hogy valóban egy percig tartott, amíg a férfi elhagyta az autót, ám ezzel együtt közokirat hamisítás követett el, mivel a mozgássérült kártyát az autó ablakában hagyta. Az ügyészség vádat emelt, a bíróság a napokban jogerősen elítélte a férfit.

A tárgyaláson a kirendelt védő azt firtatta, miért akart volna visszaélni a férfi az egyébként érvényes kártyával, hiszen egyértelmű, hogy nem parkolt, hanem indultak volna tovább. A bíróság álláspontja és a házaspárt ért sokkhatás következményei is kiderülnek az ATV Tetthely című műsorában (katt ide).

ATV

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 24
Összes: 1804281
30 nap: 21466
24 óra: 615