Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtörtént - Elvette fiát a bíróság, halálba ugrott a kismama

A 32 éves, állapotos dunaújvárosi nő képtelen volt feldolgozni, hogy elvették tőle a fiát. Végső elkeseredésében levetette magát a 9. emeletről. 

Egy nagy csattanásra riadtak fel kedden hajnalban a Táncsics Mihály utcai tízemeletes ház lakói Dunaújvárosban. Munkába menet még látták a fiatal nő letakart holttestét a pincelejáróban. Kiderült: az első emeleten lakó Ny. Karolina egy létrával felment a 9. emeleti lépcsőfordulóig, majd a korláton átmászva leugrott. 

– Szörnyűség! Azóta csak nyugtatókkal tudok aludni, mindig előttem van a látvány. Hogyan dobhatta el magától az életét, amikor öt hónapos terhes volt?! – méltatlankodik az egyik lakó. 

Karolina másfél évvel ezelőtt vált el a férjétől. Van egy közös kisfiuk, akit a fiatalasszony mindenkinél jobban imádott. 

– A bíróság a válás után az apjának ítélte a gyereket, aki magával vitte Németországba. Láthatóan Karola ebbe teljesen beleroppant – teszi hozzá az egyik ismerőse. 

A munkáját is elvesztette, időnként a piacon árult. Többször próbálta megölni magát, előfordult, hogy gyógyszereket vett be, és a nyolcadik emeletről is le akart egyszer ugrani, de azt sikerült megakadályozni. Mióta újra gyermeket várt, ismerősei reménykedtek benne, hogy letett öngyilkossági szándékáról. Kedden azonban magzatáéval együtt véget vetett életének. 

A Bors felkereste a nő édesanyját, aki a lakásban pakolta össze lánya holmiját. Annyira megviselték a történtek, hogy képtelen volt beszélni róla. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit. 

Független Nemzet

Friss:

A Jogfosztott Szülők Mozgalma figyelmeztet a következőkre - a sajtóban nem szerepel ez az információ:

Egy érintet személy a történtekről:
"tudom, mi történt most,és négy évvel ezelőtt is... négy éve vannak külön, nem voltak házasok, nem ítélte a gyereket a bíróság az apának... nem volt válóper... közös megegyezéssel vitte ki a gyereket az apa Németországba, ... anyuka is menni akart utánuk, de az új szerelem közbejött... két és fél éve, egyszer sem volt kint a gyerekénél, mindig apuka hozta haza... amíg itthon éltek hetente nála volt a gyerek egy egész hétig itt, egy egész héten ott... közben anyuka értékesítette a kicsi itthoni játékait (zálogba adta)"

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 10
Összes: 1807439
30 nap: 20743
24 óra: 719