Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A válás igazi áldozatai a torzsalkodó szülők gyermekei - videóval

birosag.jpgNapjainkban örök érvényű igazságnak tűnik, hogy a bíróságokon csak azoknak biztosítanak jogszolgáltatást, akiknek pénzük is van ehhez. Számomra meglepetésként hatott egy országosan ismert, igen csavaros ügyeket is felvállaló jogi képviselő egyik mondata, amikor azt a kérdést tette föl nekem:

Ön nem tudta, hogy a bíróságokon nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás zajlik?

Nem, nem tudtam.

Mint ahogyan azt sem tudtam, hogy az úgynevezett „igazságügyi” szakértők többsége kókler. Mivel a bíróságokon az érvényesítheti jogait, aki ezt busásan megfizeti, így a „szakértői” szakvélemény is annak a peres félnek kedvez, aki ezt a véleményt busásan megfizeti.

Természetesen be lehet kérni az eljárásba egy másik szakértőt, és ütköztetni lehet a két, minden esetben eltérő szakvéleményt, csakhogy akkor mindezt busásan kell megfizetni. Annak is, aki eredetileg nem zsírozta le sem a bírói döntést, sem pedig a szakértői véleményt, lévén, pontosan tudta, hogy neki van igaza. Ha ugyanis nem fizette ki előre azt, hogy igaza legyen, akkor utólag – mivel nem neki adtak igazat – pervesztes félként kifizetteti vele (perköltségként) az állam azt, hogy előre sajnálta kiadni azt az összeget, amiért igaza is lehetett volna. …

Hát így zajlik ez nálunk, kérem.

Ha nem egy valóban igazságügyi szakértő tölti föl az adást a youtube csatornájára (aki meg is szólal a videóban), azt mondom, a videóban szereplő történetek csak botránykeltő kitalációk. De bizony nem azok. A szakértő ki is jelenti, amit nem árt nem elfelejteni: A válás igazi áldozatai a torzsalkodó szülők gyermekei. 

Dr. Sófi Gyula csatornájáról hozott videó a bizonyíték erre:

 
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 6
Összes: 1806431
30 nap: 20703
24 óra: 576