Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csodalámpás gyermeket avattak tiszteletbeli rendőrré

Csodalámpás gyermeket avattak tiszteletbeli rendőrré Erzsébetvárosban A csupán 4 éves Gordon egy akkus rendőrmotort kért a Csodalámpa Alapítványtól. Az életet veszélyeztető betegséggel küzdő gyerekek kívánságait teljesítő szervezet az elmúlt 12 év alatt több mint 2500 álmot váltott valóra.

Ezt a kívánságot a budapesti rendőrfőkapitánnyal, a VII. kerületi rendőrség munkatársaival, valamint kerékpárosok és gyalogosok hadával teljesítették közösen összefogva, hogy egy felejthetetlen napot szerezhessenek a kisfiúnak.

A legfiatalabb motoros rendőr programja a fővárosi VII. kerületi kapitányság bejárásával kezdődött, ahol rendőrpólót, - sapkát és játékot kapott. Onnan szirénázó rendőrautóban, motoros rendőrök felvezetésével érkezett Gordon a Madách térre, ahol Bucsek Gábor rendőrfőkapitány avatta tiszteletbeli rendőrré. Ezután a régen áhított "szolgálati járművét", az akkus rendőrmotort is átvehette a Csodalámpától, majd a tiszteletére összegyűlt kerékpáros és gyalogos önkéntesek forgalmát irányíthatta.

A Csodalámpa Alapítvány munkatársai, önkéntesi és támogatói azon fáradoznak, hogy minél több 3-18 év közötti beteg gyermek arcára varázsoljanak mosolyt az álmuk valóra váltásával. A nemrég megvalósult 2500. kívánságot egy óriásmozaikon jelenítik meg, melyen bárki szerepelhet, aki április végéig a www.jovoarcai.hu weboldalra feltölti saját képét, ezzel is kifejezve a beteg gyerekek támogatását.

OS

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 11
Összes: 1804500
30 nap: 21391
24 óra: 604