Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélő Sarok - Új menüpont a KAROSZ.hu-n

1413503.jpgA „Beszélő sarok” ötletgazdájának (Jaczkó Ferencnek) kezdeményezésére létrehozott rovatunk már a 2016-os újév első napján olvasókat vonzott, és újabb jelentkező örvendeztetett meg minket azzal, hogy ő is a betegközösségek javát szeretné szolgálni a személyes tapasztalatainak megosztásával. Köszönetünket fejezzük ki Szoboszlai Ibolyának is, aki megkeresett minket, és felajánlotta a betegeknek a segítségét azzal, hogy szeretné közzé tenni egyes betegségekkel kapcsolatos tapasztalatait.

Ibolya, aki maga is megismerte a Lyme kór által fertőzöttek poklát, arra tette fel az életét, hogy segít másokon is, akik a kullancs csípés áldozataiként súlyosan megbetegedtek. Elképesztően sokat dolgozott azért, hogy alaposan körbejárhassa a témát. Micsoda véletlenek vannak, és mennyi, mennyi hasznos gondolat van az emberi agyakban! Főleg akkor, ha saját kárunkon tanuljuk meg a „túlélés” fortélyait? Sok-sok olyan beteg van közöttünk, akik belevetik magukat a szakanyagok és a gyógymódok felkutatásába úgy, hogy ne csak önmaguk számára teremtsék meg a gyógyulás lehetőségét, hanem az általuk megélt tapasztalataikat átadhassák azoknak, akik még nem szembesültek a rájuk leselkedő veszélyekkel.

Szoboszlai Ibolya így vall arról, hogyan ismerkedett meg és vette fel a harcot a Lyme kórral: „Gyermekemet egy fertőzött kullancscsípés után 9 éven át diagnosztizálták, és kezelték félre! Az Ő betegsége indított el azon az úton, megtaláljam a valódi betegségének okát, és a helyes kezelését, hogy a gyermekem életben maradjon. Ebből a történetből kezdtem el könyvet írni.

Időközben engem is megcsípett egy fertőzött kullancs, így már kettőnk életéért kezdtem harcolni. Majdnem meghaltam, de az én kullancs csípésem hozta meg mind kettőnk teljes gyógyulását Lyme Neuroborreliából, ami teljesen leépített minket. Nagy harc volt, nagyon sokat tanultam kettőnk betegségéből, ezt a tudást osztom meg az emberekkel, mint motivációs előadó, ingyenes előadásaim tartásával. Megyek mindenhová, ahová csak hívnak, és legalább 2 órára kapok ingyenes termet az előadásom megtartásához. Könyvet is írtam a tapasztalataimról. 

2016. Január 4-én elindítok egy telefonos segítségnyújtást is a beteg emberek felé. A blog írást is azért kezdtem el, hogy másoknak könnyebb lehessen a helyzete, mint amilyen az enyém volt.

Tisztelettel köszönöm a KAROSZ-HÍRADÓ segítségét ahhoz, hogy minél szélesebb körben megismerhessék a tevékenységemet és a betegek gyógyulásának érdekét tudjam önkéntes segítőként szolgálni” –nyilatkozta a mások baján is segíteni próbáló asszony a KAROSZ-HÍRADÓ szerkesztőségének.

Aki elszenvedője volt már hasonló bajoknak, vagy azoknak, akik még a rájuk leselkedő veszélyforrással csak ezután ismerkednének meg, azoknak is szíves figyelmébe ajánlanánk Szoboszlai Ibolya ismeretterjesztő anyagait (katt ide).

KAROSZ

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 23
Összes: 1804280
30 nap: 21467
24 óra: 614