Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nagy Átverés

Minden, amivel pénzt húznak ki a családok zsebeiből - a semmiért cserébe:

- pénzügyi termékek,

- szolgáltatások,

- jogalkotás,

- végrehajtások,

- eljárások,

- termékek,

stb.

Minden, amivel átverik a kisembert, és kifosztják a zsebeit. 

..... Gyermeket, üres zsebbel nevelni és eltartani nem lehet. .....

Kezdődjön a Nagy Leleplezés!

 

 

 

 

Cikkek

Egy haszontalan szervezet: az Európai Bankhatóság

Hol van az Európai Bankhatóság, amikor a csalárd szerződések nyomán családok sokaságát költöztetik ki a végrehajtók otthonaikból? 

 
2017.05.28 | Menüpont: A Nagy Átverés

Ez ám a karrier!

Éhbérért dolgoztatják a legkiszolgáltatottabbakat, egyes megváltozott munkaképességű személyeket. Meddig tolerálja még ezt a legnagyobb lelki nyugalommal a társadalmi közvélemény?

 
2017.05.26 | Menüpont: A Nagy Átverés

Versenyistállóba helyezett gyermekek

Itt egy generáció, amelyik már nem itt fog érettségizni – ha fog –, hanem külföldön, mert a szülei fogták magukat, és kimentek. És ezek az emberek szinte mind szakmunkások. Olyan emberek, akiket az Érettségizettek sokszor lenéztek. Mert nekik nincs.

 
2017.05.20 | Menüpont: A Nagy Átverés

Nem gombolták újra a kabátot ...

A szövetkezet közvetíti ki dolgozni, a fizetését nem maga veheti fel, hanem a szövetkezeti kasszába kerül. Abból kaphat havonta maximum a minimálbért elérő “segélyt” vagy utalványt, a közössé vált pénz többi részét “a tagok és családjuk szociális, egészségügyi, oktatási kulturális szükségleteire” lehet fordítani.

 
2017.05.18 | Menüpont: A Nagy Átverés

Etetik a választópolgárokat?

Attól, hogy nincsenek döntéshozó pozícióban, még üvölthettek volna mindazok a dolgok ellen, amik tűrhetetlenek már ebben az országban.

 
2017.05.15 | Menüpont: A Nagy Átverés

Kizárva az Otthon Melegéből

cselekvőképességükben részlegesen és a teljesen korlátozott személyek esetében nem indokolt a kizárásuk a pályázati lehetőségből. 

 
2017.05.12 | Menüpont: A Nagy Átverés

Nem drágább, csak a kiállított számla lesz tételes!

A temetkezési költségek nem emelkednek az új számlázási rend miatt! A jogszabály módosításból eredő többletszolgáltatásokat ugyanis eddig is megfizette a szolgáltatást igénybe vevő, csak azok nem jelentek meg külön tételként a számlákon. A jogszabályban bekövetkezett változások csak azoknál a temetkezési szolgáltatóknál, társaságoknál vagy vállalkozásoknál jelenthetnek minimális többletmunkát, akik eddig nem tételes számlát állítottak ki. 

 
2017.03.29 | Menüpont: A Nagy Átverés

A gyermekgyógyszerek gigantikus árairól az új MSZP kampány fényében

Szinte minden online tartalomszolgáltató lehozta a hírt, és ez már kiverte a biztosítékot – hiszen egyiknek sem jutott eszébe közben, hogy mi lesz a gyermekgyógyszerekkel és azok áraival? A nyugdíjak átlag 100 ezer körül, vagy a fölött vannak (csak a nyugdíjasok töredéke él 100 alatti nyugdíjból), és a nyugdíjakat minden évben emelik. Ugyanakkor sem a GYES-t, sem a Családi Pótlékot nem emelték már ezer éve, elvették a fogyatékkal élő gyermekeiket ápoló szülőktől az ápolási díjaikat, megszüntették a családok lakhatási támogatását, az adósságrendezési támogatást, és a legszörnyűbb: szinte minden gyermekgyógyszerről és a gyermekeknek járó gyógyászati segédeszközről elvették az állami támogatást. Viszont odadobták koncnak az adójóváírást. Hogy addig miből élnek, azzal nem foglalkoztak ott fönt, az okosok.

 
2017.03.23 | Menüpont: A Nagy Átverés

A nagy lehúzás - a bankkártyák és azok díjai

Igaz ugyan, hogy a bankkártya használata alkalmanként és a használat céljától függően mindössze pár tíz, vagy pár száz forintot tesz ki, éves szinten és összességében azonban megközelítően egy havi munkabérünket elveszik tőlünk a bankok, a bankkártya használatának megengedésével, és a bankkártyához tartozó folyószámla vezetésével, miközben az azon tartott pénzünket, amíg hozzá nem akarunk férni, ők maguk használják, a mi tájékoztatásunk, és engedélyünk nélkül.

 
2017.02.25 | Menüpont: A Nagy Átverés

Önhiba

Mostantól az egészségügyi okból munkaképtelen emberek önhibájukból munkanélkülinek minősülnek, így már kizárhatóvá válnak a rendszerből, és megfoszthatók egyetlen jövedelemforrásuktól. Az NGM válasza szerint erre a szociális törvény újfajta értelmezése ad lehetőséget. Mostantól "nekik felróható okból" törölhetők a nyilvántartásból azok, akik az orvosi szakvélemény alapján nem tudják elvállalni a nekik felajánlott munkát. 

 
2017.02.14 | Menüpont: A Nagy Átverés


 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Most: 15
Összes: 1788354
30 nap: 32831
24 óra: 787