Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nagy Átverés

Minden, amivel pénzt húznak ki a családok zsebeiből - a semmiért cserébe:

- pénzügyi termékek,

- szolgáltatások,

- jogalkotás,

- végrehajtások,

- eljárások,

- termékek,

stb.

Minden, amivel átverik a kisembert, és kifosztják a zsebeit. 

..... Gyermeket, üres zsebbel nevelni és eltartani nem lehet. .....

Kezdődjön a Nagy Leleplezés!

 

 

 

 

Cikkek

A NOK mögött semmi biztosítás nincs

A Quaestor botrány egy éves évfordulóján súlyosan aggályos egy olyan pénzpiaci törvényt elfogadni, amely mögött semmilyen biztosítás nincs, ily módon a befektetők pénzét az első naptól kockáztatják. 

 
2016.03.18 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Állam az államban: MNB Fogyasztóvédelmi Központ

Már elnézést, de ha az MNB érdekvédelmi szerepét a fogyasztók számára is komolyan tekinthetőnek venné, és valami véletlen hiba miatt tényleg a józan ésszel szemben született egy olyan törvény, amely a PBT ténykedését a törvény szerint minimálisan ugyan de értelmetlenül szabta volna meg (hiszen a fogyasztó azért fogyasztó, mert nem szakember a bankkal szemben, ráadásul az uniónak van egy elhíresült kikötése, hogy fogyasztók esetében a bizonyítási teher végképp nem háríthatók a fogyasztókra), akkor vagy a PBT ténykedését bővíthetné ki belső szabályzatában, vagy létrehozhatna egy másik részleget, amely az érdemi érdekvédelemre már alkalmas. Ehelyett aláíratlan névtelen elhárító leveleknek tűnő válaszok érkeznek hozzám Önöktől.

 
2016.02.13 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Csak nagyon ritkán érdemes Babakötvényt választani

Elsőre nagyon jól hangzik minden, hiszen garantált kamatot kapunk, meg állami támogatás is jár, mi kell ennél több? Aztán ha kicsit alaposabban megvizsgáljuk ezt a gyermek megtakarítást, akkor találunk 7 kellemetlen meglepetést.

 
2016.02.06 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Újabb őrület: A giccsadó

Úgy fognak a giccsadóról önkormányzati rendeletet alkotni, hogy nem tudnak mihez viszonyítani, ha a törvényi szabályozást nézzük, annak vonatkozásában, hogy mi minősül, jogilag giccsnek Magyarországon. A régi? Az új? A lapos? Az emeletes? A zsalus? A redőnyös? A reluxás? A színes reluxás? A lábazatos? A lábazat nélküli? … Soroljam? … A kérdések száma végtelen.

 
2016.01.29 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Szavazatvásárlás közpénzből

A csok néven elhíresült új lakástámogatási program nem más, mint szavazatvásárlás közpénzekből. Nem egyszerűen csak a kormány perverz újraelosztási politikájának lenyomata, amelynek során a szegényektől – például az Európában legmagasabb áfa révén – elvett pénzt a politikailag aktívabb jobb módúaknak és kifejezetten gazdagoknak adja oda. Hanem teljesen végiggondolatlan kalandorpolitika, amely hosszabb távon fenntarthatatlan és a devizahitelekhez hasonlóan válságos helyzetbe juttathat sok ezer családot.

 
2016.01.28 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Végtelen történet: a CSOK

Igaz, nem fogom sajnálni gazdagékat, akik számára kitalálták ezt a terméket, szívják csak meg ők is. Nehogy már mindig csak a pórnép húzza a rövidebbet! Változás úgyis csak akkor lesz a magyar pénzügyi termékek piacán, ha gazdagék pénztárcáját próbálja kinyitni Bank Apó. A pórnép nem szól, mert Állam Bácsi elhitette vele, hogy nem az az igazság, amit lát, és tapasztal, hanem az az igaz, amit Állam Bácsi, arcán pír nélkül, a szemébe hazudik.

 
2016.01.26 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Pisztolyt szorítanak a civilek tarkójához

A módszer sokak szerint felveti a zsarolás tényállását, mert az AFF ügyintézői súlyos vagyoni hátrányra utalnak, amennyiben a civil szervezetek nem fizetnek elő: a negatív értékelésük miatt kevesebb embertől kaphatják meg az 1 százalékos felajánlásokat, a vállalatvezetők is visszakozhatnak a szponzorációtól.

 
2016.01.12 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Mi a pénzhasználati jog?

Még az is lehet, hogy van olyan jogszabályi hely Magyarországon vagy a világon, ami néven nevezi a pénzhasználati jogot. Nem tudok ilyenről. De meggyőződésem, hogy a mai helyzetünkben nem kerülhető meg a kibontása. És mert logikai evidencia, ezért igen fontos támasztékunk lehet.

 
2015.12.26 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Gondolatok a CSOK-ról ...

A kormány az egyik kezével ad, a másikkal pofon vág. Mert családbarát. De a családokon túl mégis inkább a bankok nagy barátja. Így volt ez, kérem, a devizának hazudott forint lakáshitelek esetében is, a bankok hihetetlenül jól jártak közel egy évtizeden keresztül, rogyásig keresték magukat, még a bedőlő konstrukciókon is – hiszen vitték az ingatlanokat, autókat, ily módon fosztva ki a családokat azt követően, hogy anyagilag már a padlóra küldték őket. Most ugyanez a játék zajlik, családok otthonteremtési kedvezménye elnevezéssel.

 
2015.12.24 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0

Hitel mellé munkalehetőséget is ad a kormány?

Hiába a hangzatos kormánypropaganda, ma Magyarországon a foglalkoztatási helyzet tragikus. Akinek eladható tudása van, és ezért anyagi megbecsülésre vágyik, többnyire külföldön dogozik. Vannak, akik inkább magyar képviselői fizetésért mosogatnak például Írországban, mint itthon nyomorogjanak szakemberként, diplomásként.

 
2015.12.20 | Menüpont: A Nagy Átverés | Hozzászólások: 0


 


Utolsó kép


HirdetésArchívum

Naptár
<< Július / 2017 >>


Statisztika

Most: 10
Összes: 1807442
30 nap: 20745
24 óra: 717